Ik herinner me nog de eerste 100 likes en euro’s die ik mocht ontvangen voor het uitdragen van mijn missie. Ik had net het besluit genomen om te leven als nomade en het was de eerste stap om van mijn hobby mijn werk te maken.

Inmiddels is dat ruim 3 jaar geleden en is Leef Bewust Nederland gegroeid naar een community van 50.000 mensen en mogen we miljoenen mensen per maand inspireren. Getallen die me eerlijk gezegd ver boven me pet gaan. Het leven is zo relatief.

De afgelopen maanden hebben we hart-gewerkt om die groei te kunnen dragen… Het is zo bijzonder om te leven als vrijheidsondernemer. Enorme aanrader!

Anyway, sinds ruim een week bevind ik me weer op Nederlandse bodem. Ik vloog over vanuit Bali om hier het afgelopen weekend een krachtige en bewustzijnsverruimende Detox Intensive neer te zetten…

God, wat houd ik van deze vorm van samen komen om de hoogtes en diepste van ons lichaam, geest en ziel te verkennen. Om zo samen tot nog meer gezondheid en levensgeluk te komen.

WEES DE VERANDERING, BEGIN BIJ JEZELF

Ik heb veel ondernemers in mijn netwerk waarvan ik weet dat zij ook iets uit te dragen hebben. Ik wens dat je ervoor gaat staan…

Want als je iets van mij wil aannemen: in het licht wordt het donker pas echt ont-moet. Daar ligt de werkelijke groei en transformatiekracht.

Er valt genoeg positiefs te zeggen over het tonen van kwetsbaarheid. Maar tegenwoordig wordt er nogal vals gekeken bij het tonen van kracht.

Vaak houden mensen zichzelf tegen vanuit de overtuiging dat ze er nog niet klaar voor zijn of dat ze bang zijn arrogant over te komen.

Deze vorm van onderdrukking is zo killing voor je creatie- en levensenergie.

Het is mooi om naar je pijn te kijken, om te onderzoeken of er disbalans en belemmerende overtuigingen in je leven. Maar geloof me, zodra jij in het licht van jouw leven gaat staan komen die vanzelf naar de voorgrond.

Je hoeft ze dan “alleen nog maar” onder ogen te komen. Je hoeft er dus niet naar op zoek te gaan!

Dit bespaart je zoveel energie en zelf-sabotage. Maar het is ook een stuk spannender want dan is er echt geen escape meer: je ego zal gezien en geraakt worden.

In het licht wordt je gezien. De relaties, contacten, community, online zichtbaarheid (etc.) worden een rijke EN confronterende bron van reflectie. Geen verstoppertje meer.

Doe je het niet dan zal het blijven verschuilen in het donker onder het mom van sociaal wenselijkheid, vroeg of laat zijn tol eisen. Dat gaat teren op je ziel, want je ziel wil VRIJ ZIJN.

Als je je daardoor laat tegenhouden ben je nog niet rijp genoeg om je missie te dragen. Jij weet zelf het best in hoeverre dat voor jou geldt.

Kom je angst onder ogen en al je oordelen over hoe je wel of niet jezelf zichtbaar zou mogen maken. Hoor de oordelen die je hebt over anderen en reflecteer ze naar jezelf. Het laat namelijk heel mooi zien waar er nog groei en ruimte mogelijk is.

Jouw diepste hartsverlangens; daar zou de focus op mogen liggen. Begrijp dat alle gedachten die je in jezelf waarneemt slechts conditioneringen zijn die je in ieder moment kunt ombuigen.

De programmeringen in je brein zijn maakbaar. Zodra je je dat beseft zul je zien dat jij de kleuren op het canvas van het leven zelf bepaald.

Groeien als mens, groeien als ondernemer.
Het vraagt om visie en toewijding, discipline en doorzettingsvermogen.

Je moet je ruimte innemen, je zichtbaar maken.
Je moet je grenzen stellen en je waardig voelen.
Je wordt uitgedaagd je waarheid te spreken en niet terugdeinzen bij tegenslagen. Tegenwind is er om je veerkrachtig te maken.

Het is met momenten fucking spannend om te thriven, maar het geeft zo enorm veel voldoening! Het leven wordt je speelveld waarin niets te gek is. Niets is onmogelijk. Je kunt weer vrij zijn, blij zijn.

With love,
Gretta Adriana Martina

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *